top of page

New Blog


In mijn posts wil ik jullie mijn ervaringen delen op het gebied van fotografie, creativiteit & persoonlijke ontwikkeling.


Personal experience


Mijn eerst geschreven 'blog' voor mijn nieuwe website! Yes, de site is eindelijk klaar! Wat kostte het veel tijd, maar wat was het leuk en leerzaam om mijn eigen site te bouwen.

Voor mijn ondernemende vriend ben ik afgelopen jaar ook druk in de weer geweest met zijn zakelijke website. Zichtbaarheid is in deze tijd enorm belangrijk! Laat jouw persoonlijkheid terugkomen in je bedrijfsprofiel.


Inspiration


De natuur & de boho stijl zijn mijn inspiratiebronnen geweest. Ik houd van zachte lichte tinten, die mij energie geven en mij een positief gevoel geven. De warme aardetinten doen mij denken aan de natuur, een gevoel van vertrouwen en geborgenheid. Deze sfeer zet ik neer in mijn fotografiewerk en heb ik doorlaten vloeien in de website. Ik hoop dat mijn pagina jouw een beter beeld geeft van mijn drijfkracht, mijn persoonlijkheid en de stijl waarin ik werk.


Life is a journey. Which path will you choose?

Door de tijd heen wil ik vaker een blog op mijn website plaatsen. Zodat ik misschien wel JOU kan inspireren! Ieder mens doet op zijn levenspad zoveel ervaringen en kennis op. Door bewuste keuzes te maken die bij jou passen, kom je op de mooiste plekken!

Wie weet zien we elkaar een keer in real life & dan leg ik graag jouw MOMENT en jouw UNIEKE pad vast.


Liefs Patricia

Comments


bottom of page